Verkleedkleding huren

Let op! Door de Coronacrisis zien wij ons genoodzaakt om onze openingstijden aan te passen. In de Verkleedkist is tijdelijk alleen op woensdag en vrijdag geopend van 13.30 tot 20.00 uur. Mocht u toch iets nodig hebben en op deze tijden niet kunnen neem dan even contact met ons op via de mail of bel even met 06 - 23597663

Ook bij In de Verkleedkist volgen wij de preventieve maatregelen van het RIVM. Wij vragen aan iedereen hier zoveel mogelijk rekening mee te houden. Zo verkleinen wij samen de kans op besmetting en zorgen ervoor de verspreiding controleerbaar te houden.

- direct hand-op-hand contact wordt zoveel mogelijk vermeden.
- wij vragen ja bij de kassa zoveel mogelijk af te rekening met je pinpas of mobiele telefoon. Wanneer je alleen over contant geld beschikt verzoeken wij dit uit te wisselen zonder handcontact.
- vanzelfsprekend hebben we daarnaast ook extra hygienemaatregelen in onze winkel

Jarig? Gratis verkleedkostuum..

Gezond zijn en blijven?
Om verspreiding van het virus te voorkomen gelden eigenlijk dezelfde tips als bij de verspreiding van griep en verkoudheid. Persoonlijke hygiene is heel belangrijk, zoals het regelmatig wassen van je handen met zeep en hoesten in de binnenkant van je elleboog. Zorg tevens dat je weerstand op peil is door gezond te eten, voldoende te bewegen of sporten, goed te slapen en stress te vermijden.

Het kledingverhuur en organisatiebureau gevestigd in het Westland (Honselersdijk). Wij verhuren al bijna 20 jaar met groot succes verkleedkleding in regio Westland, Den Haag, Rotterdam, Delft en ver daarbuiten. Bij ons is het heel het jaar door feest.

U kunt bij ons terecht voor carnaval, halloween, oktoberfest, sinterklaas, kerst maar wij verhuren ook kleding voor Toppers, Abba, Glitter, Glamour, White Party, 70/80's. Ook voor kinderen bieden wij allerlei soorten kleding kostuums zoals ridder, prinses, ninja, kabouter, indiaan, piraat, cowboy, heks, harry potter. De winkel van ruim 300m2 bestaat uit twee etages. Heeft u een themafeest of een andere feestelijke gebeurtenis kom langs bij In de Verkleedkist te Honselersdijk.

verkleedkleding huren westland, den haag, rotterdam

Wij hebben meer dan 6000 kostuums!


Openingstijden winkel:
Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: 13:30 - 20.30
Donderdag: 13.30 - 17.00
Vrijdag: 13.30 - 20.00
Zaterdag: 9.30 - 13.00
Zondag: gesloten

Groot geworden in verhuur van verkleedkleding maar inmiddels hebben wij ook diverse aanverwante artikelen voor themafeesten zoals decoratie, ballonnen etc. Naast het verhuren van kleding en aanverwante artikelen kunt u bij ons ook terecht voor diverse koopartikelen. Zoekt u iets wat niet op deze website vermeld staat, bel ons gerust. Wij helpen u graag.

" U kunt bij ons ook terecht voor decoratie zoals een ballonnenboog "

Kom langs en bezoek onze winkel »

Kom naar onze winkel

Voor vragen neem dan contact met ons op.

In de Verkleedkist Honselersdijk Westland

Volg ons op Facebook

Bezoek onze winkel in Honselersdijk Westland

Carnaval, Halloween, Oktoberfest, Sinterklaas, Kerst, Thema...Wij hebben meer dan 6000 kostuums!

image1
image2
image3
image4

Openingstijden

Verkleedkleding verhuur en organisatiebureau gevestigd in Honselersdijk. Wij verhuren al ruim 10 jaar met groot succes kleding in het Westland, Den Haag, Rotterdam, Delft en omstreken.

  • Maandag: gesloten
  • Dinsdag: gesloten
  • Woensdag: 13:30 - 20.30
  • Donderdag: 13.30 - 17.00
  • Vrijdag: 13.30 - 20.00
  • Zaterdag: 9.30 - 13.00
  • Zondag: gesloten

Verkleed winkel

In de Verkleedkist
Stationsweg 45
2675 AM Honselersdijk

Tel: 06 - 5124 7432
Mob: 06 - 2359 7663

Email: info@verkleed.nl
Website: www.verkleed.nl

Meer informatie